ZO ZONE a magyarországi SPORTKÁRTYA ZÓNA
KERESÉS:  
WEBÁRUHÁZ PÉNZNEME :  
JELENLEG TÖBB MINT 23000 DARAB TERMÉK AZ OLDALUNKON!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
ALÁÍRT
MEZDARABOS
PATCH
ÚJONC
SORSZÁMOZOTT
BEVIZSGÁLT
KATEGÓRIA
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

AZ OLDALRÓL

 

A ' 90-es évek közepén Magyarország is felkerült a sportkártya hobbi világtérképére. Sokan boldogan emlékszünk vissza ezekre az esztendőkre és azóta is állandó törekvésünk, hogy a régi hangulatot megteremtve a sportkártya gyűjtést tovább népszerűsítsük!

 

Az oldal nem titkolt célja, hogy megjelenítse a teljes magyarországi kínálatot, reális képet festve az aktuális helyzetről.

 

A folyamatosan növekvő szállítási költségek (postai díjak), a rohanó világ időzavara mind-mind nehézséget okoznak a vásárlásban, gyűjtésben. A zozone.hu prioritása a valós árak érvényesítése a piacon.

 

A költséghatékonyságot úgy kívánjuk megteremteni, hogy a vásárlók egy helyről, egyszerre több eladótól vásárolhatnak, az eladók pedig másokkal együtt kínálhatják termékeiket. Jutalékos rendszerben értékesítünk, azonban a termékek minőségét, szállítását cégünk szavatolja, minden terméket előzetesen átveszünk, ellenőrzünk.

 

Sokaknak fontos a vásárlói, eladói anonimitás - cégünk diszkrét, maximálisan eleget tesz ennek a feltételnek.

 

Lehetőséget nyújtunk a külföldi felhasználóknak is az oldal használatához.

 

Szolgáltatásainkat igyekszünk vonzóvá tenni a folyamatosan növekvő termékszámmal.

 

Az oldalunkon látható gyűjtemények (GYŰJTEMÉNYEK menü) mind hosszú évek eredménye, sok esetben évtizedes kitartásról árulkodnak. Más oldalaktól eltérően kizárólag meghívásos alapon történik az itt való megjelenés, a galériában csak komoly gyűjtemények láthatóak. Természetesen, ha valaki úgy érzi, hogy itt a helye, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Sikeres böngészést, további boldog gyűjtögetést kívánunk!

 

 

Vásárlási feltételek   |   Adatvédelmi szabályzat   |   Weblapkészítő: Avasweb Kft.